مجموعهای از سیستمها که در سیستم مدیریت سالن مرغداری در نظر گرفته میشوند, به این ترتیب عبارتند از:
مدیریت سیستم تهویه سالن: تنظیم سیستم تهویه مطابق با سن گله، دمای تالار و دمای سطح
مدیریت فشار هوای منفی تالار: شامل نگه داشتن ثابت فشار منفی و سرعت ورود هوا به تالار میشود.
مدیریت سیستم گرمایش: تنظیم یکنواختی دما در کل فضای سالن و رسیدن به دمای مطلوب
سیستم خنککننده: کاهش دما و رسیدن به نقطه آسایش گرمایی
مدیریت رطوبت سالن: تنظیم جداول رطوبت با استفاده از کنترل سالن
مدیریت دمای سالن: تنظیم محدوده دمایی تعیینشده توسط گونههای پرندگان با افزایش سن گله
مدیریت سیستم نورپردازی: تنظیم نور مورد نیاز برای پرورش مرغ و پرندگان
مدیریت سیستم تغذیه: تعیین برنامه تغذیه منظم و یا محدودیت مواد غذایی در سالن
مزایای استفاده از یک سیستم اتوماسیون مناسب در سالن مرغداری:
کاهش ترافیک و پرسنل در حال ورود به سالن
کاهش مصرف سوخت و انرژی توسط حداقل ۳۰ تا ۴۰ درصد
بهبود کیفیت تولید و کاهش ضایعات به دلیل کنترل دقیق دما، رطوبت و تهویه
افزایش دقت با حذف تمام عملگرهای مکانیکی مانند ترموستات و … و جایگزین کردن آنها با سنسورهای و عملگرهای دیجیتال
کاهش تعداد نیروی انسانی مورد نیاز برای تولید
امكاناتی که بن نصب سیستم مدیریت مرغداری هوشمند که در اختیار مدیریت مرغداری قرار می گیرد:
سیستم ضد آب و سازگار با محیطهای دارای ذرات گرد و غبار بالا
نمایش و ذخیره پارامترهای دما و رطوبت بر روی نمودارها و جداول
اندازهگیری دما و رطوبت داخل و خارج از سالن
اندازهگیری گاز کربن دیاکسید و گاز آمونیاک
سیستم کنترل نورپردازی هوشمند و تعریف شب و تعریف روز در سالن
سیستم کنترل فن، سیستم گرمایش، تهویه مطبوع، دریچههای بخار و دریچههای ورودیسیستم هشدار
توانایی ارسال و دریافت SMS از طریق این سیستم
کنترل سیستمهای تهویه مختلف، انتقال، تونل
امکان رمزنگاری در سیستم و سطح دسترسی محدود
توانایی برنامهریزی و کنترل موارد بر طبق سن گله
امکان کالیبراسیون وسایل اندازهگیری
نمایش و ذخیره دما و رطوبت روی نمودارها و جداول