چرا خانه خود را هوشمند کنیم : تکنولوژی این قطار سریع السیر در حال حرکت رو به جلو می باشد. و ما برای رسیدن و همگام شدن با دنیای امروز باید با همان سرعت حرکت کنیم. اجرای خانه های هوشمند یکی از پدیده هایی است که در ایران به تازگی روی کار آمده اما سال هاست که در کشورهای پیشرفته ی دنیا در حال اجرا و پیاده سازی می باشد. هزاران دلیل می توان برای چرایی اجرای خانه های هوشمند آورد. اما هیچ کدام محکم تر از ارتقاء سطح پیشرفت در کشور عزیزمان در حد و اندازه های کشورهای پیشرفته نیست. ما برای رسیدن به سطوح بالا باید سیستم های خود را با دنیای هوشمند پیوند دهیم و شاید اولین و بزرگ ترین گام در این راستا پیاده سازی خانه های هوشمند باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا بگوییم که چرا باید خانه خود را هوشمند کنیم.
افزایش ارزش خانه و بالا رفتن قیمت آن
پیاده سازی سیستم های هوشمند در خانه را می توان به چشم یک سرمایه گذاری دید. شما در زمان فروش خانه می توانید خانه خود را در قالب یک خانه مدرن و لاکچری با سیستم های هوشمند به فروش برسانید. در حالی که شاید قیمت خانه ی شما بدون این سیستم ها بسیار کمتر از این حرف ها باشد. شما امروز با یک بودجه مشخص اقدام به اجرای خانه ی هوشمند می نمایید و چند سال بعد می توانید خانه خود را در حالی که با افزایش ارزش روبرو بوده با قیمتی بالاتر به فروش برسانید. اگر این یک سرمایه گذاری پر سود و منفعت نیست پس چیست؟
ایجاد ظاهری مدرن و لاکچری در خانه
اگر عاشق دکوراسیون مینیمال و مدرن هستید و می خواهید خانه ای با چشم اندار لاکچری و شیک داشته باشید خانه ی هوشمند همان چیزی ست که شما را در این راستا کمک می کند. در یک خانه هوشمند شاهد تجهیزات بیش از حد و شلوغ کاری های متداول در چیدمان خانه نیستید بلکه بسیاری از تجهیزات به طور مخفی و به صورت مینیمال طراحی و تعبیه می شوند. در نهایت می توان خانه هوشمند را خانه ای با ظاهر مدرن و لاکچری دانست که قطعا در افزایش قیمت آن نیز موثر است.
امکان جلوگیری از بروز حوادث در صورت عدم حضور در خانه
خاطره ای ناخوشایند که برای اغلب ما پیش آمده این است که بعد از طی کردن مسافت طولانی جهت رفتن به سفر یادمان آمده شیرهای گاز را نبسته ایم و یا گاهی شک کرده ایم که آیا پنجره های خانه را بسته ایم یا خیر؟ برق ها را چطور؟ آیا در هنگام خروج همه ی برق ها را خاموش کردیم؟ نکند شیر گاز نشتی کنید و خانه دچار انفجار و سوختگی شود! همه و همه ی این ها تصوراتی ست که در حین سفر برایمان پیش آمده و ما را با دل نگرانی تنها گذاشته.
در اغلب اوقات نیز تمام طول سفر فکرمان درگیر بوده و با ذهنی نا آرام مسیر خانه را طی کرده ایم. اما در با خانه ی هوشمند این دل نگرانی ها به یک شوخی ساده تبدیل شده چرا که شما می توانید تمامی سیستم های خانه را از طریق گوشی همراه خود در هر کجای دنیا که هستید چک کنید. کوچکترین اثر از دود و نشتی گاز روی گوشی همراه شما پدیدار خواهد شد. بنابراین می توانید به منظور جلوگیری از آتش سوزی و نشتی گاز، شیر فلکه اصلی را ببندید بدون اینکه نیاز به حضور در خانه داشته باشید.
برای مشاوره گرفتن هوشمند سازی ساختمان با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.
چرا خانه خود را هوشمند کنیم؟
آبیاری به گیاهان به طور هوشمند
شما می توانید در خانه هوشمند خود یک سیستم آبیاری هوشمند داشته باشید که برای آبیاری گیاهان برنامه های مختلفی دریافت می کند. این برنامه شامل تعداد دفعات آبدهی، میزان آبدهی و زمان آب دهی می باشد. بدون اینکه نیاز به دخالت شما باشد گیاهان تان راس ساعت مقرر میزان آب کافی را دریافت خواهند کرد. این سیستم برای افرادی که دارای مشغله های زیادی هستند و فرصت آب دهی به گیاهان را ندارند بسیار مناسب است. و یا افرادی که ساعات زیادی در خانه حضور ندارند و یا برنامه آبدهی گیاهان را به فراموشی می سپارند. این سیستم برای هوشمند سازی ویلا افرادی که صاحب ویلای شمال هستند نیز بسیار عالی ست چرا که مطئمنا زمان زیادی را درویلا سپری نخواهید کرد و احتمالا آخر هفته ها به ویلا سر می زنید. بنابراین خیال تان از بابت سیراب شدن و پر طراوت بودن گیاهان راحت است.
بالا بردن سطح آسایش و راحتی
اگر بگوییم شما با فشردن یک کلید می توانید چندین کار را به طور همزمان انجام دهید تعجب نکنید. چرا که در خانه هوشمند شما می توانید در حالی که سر جای خود نشسته اید، قهوه تان را آماده کنید، پرده ها را کنار بزنید، سیستم های سرمایشی را روشن کنید و یک موزیک ملایم و مورد علاقه تان را پخش کنید. در عین حال که می توانید در این بین سیستم هوشمند نظافت خانه را فعال کنید و همانطور که سر جای تان نشسته اید منتظر آماده شدن قهوه تان بمانید. خانه هوشمند بی شک باعث بالا رفتن سطح آسایش و راحتی در منزل شما می شود.
داشتن آسایش خیال
خاموش کردن چراغ ها، خاموش کردن سیستم های سرمایشی و گرمایشی، اطمینان از روشن بودن یخچال و فریزر جهت جلوگیری از فاسد شدن غذاها، چک کردن دوربین های مدار بسته، روشن کردن ترموستات از راه دور جهت جلوگیری از یخ زدگی لوله ها در زمستان و حتی پاسخ دادن به زنگ آیفون به طور آنلاین از جمله مواردی است که می توانید در خانه هوشمند در زمانی که در خانه حضور ندارید از آن ها برخوردار شوید. بنابراین هر جای دنیا که باشید خیال تان از بابت همه چیز آسوده است. حتی اگر در محل کار هستید و پرستار کودک تان برای نگهداری از او به خانه تان می آید می توانید همه چیز را از راه دور تحت کنترل داشته باشید.
نتیجه گیری
مطمئنا اگر دو را پیش پای شما باشد که یکی زندگی در خانه هوشمند و دیگری زندگی در خانه های متداول سنتی باشد. بی شک شما خانه هوشمند را بر می گزینید. این یعنی دنیا در حال حرکت به سوی تغییر سبک زندگی ها با حال و هوای مدرن می باشد. شما نمی توانید هیچ جوره خود را از این قافله عقب بیندازید. زندگی در قالب های قدیمی می تواند انرژی و هزینه ی زیادی از شما بگیرد. بنابراین با زندگی در خانه های هوشمند، خودتان هم هوشمند خواهید شد. و در راستای کاهش مصرف انرژی و کاهش هزینه های مصرفی قدم خواهید گذاشت.