مقالات

بهترین برند هوشمندسازی ساختمان

بهترین برند هوشمندسازی ساختمان چیست؟ این سال ذهن خیلی افراد را درگیر خود کرده است که در ادامه به آن ها میپردازیم. خانه هوشمند طی سال هایی که به بازار صنعت ساختمان ورود کرده توانسته نظرات مثبت زیادی رو به خودش جلب کنه.چرا که انسان ها همیشه به دنبال رفاه بیشتر بودن و علاوه بر ان رفاه در کناره صرفه جویی مصرف انرژی میتونه خیلی جذاب باشه. پس میشد پیشبینی کرد که خانه هوشمند تبدیل به یک بازار موفق خواهد شد.

اما همیشه در هر بازاری که سر و صدا بلند میشه افراد سود جو به فکر کسب سود از این بازار می افتن که نتیجش میشه حضور برند های بی کیفیت که دیده بسیاری از مشتری ها رو نسبت به این بازار خراب میکنند. شاید پیش خودتون فکر کنید که چطور این اتفاق ممکنه بیوفته؟

شما فکر کنید کلی هزینه برای هوشمند سازی منزل خودتان پرداخت میکنید به این امید که از رفاه بیشتری بهرهمند بشید. اما اتفاقی که میوفته ممکنه هر روز دچار مشکل با سیستم هوشمند خود شوید. ممکنه یک روز لامپ فضای نشیمن روشن کنید و دیگه فرمان خاموش دریافت نکنه و همینجور روشن بمانه. یا اینکه دسترسی به اپلیکیشن رو مدام از دست بدهید. یا تجهیزات مختلف سیستم هوشمند مدام از کانفیک خود خارج شوند و نیاز باشه تا مجدد کانفیک و سناریو نویسی بشوند. این مشکل واقعا میتونه سر سام اور باشه وقتی هزینه کنید و بعد دچار چالش های بیشتری نسبت به یک خانه سنتی بشوید.

با ما همراه باشید تا در ادامه برند های مناسب هوشمند سازی را برایتان معرفی کنیم تا نتیجه بهتری از هوشمند سازی بگیرید.

هوشمند سازی بی سیم یا باسیم؟

هوشمند سازی روش ها و پروتکل های مختلفی دارد که به دو دسته کلی بی سیم و با سیم تقسیم میشوند.

در مجموع میشه از هر دو نوع هوشمند سازی بهره مناسبی گرفت. اما تفاوت هایی ام شامل این دو نوع هشمند سازی هست.

هوشمند سازی سیمی کیفیت های بالاتری دارند به همین دلیل از هزینه های بالاتری هم برخوردارن.در این نوع هوشمند سازی باید پروژه درحال ساخت باشد تا بتوان زیرساخت های برقی مورد نیاز را پیاده سازی کرد. این نوع هوشمند سازی پروتکل های مختلفی دارد که از معروف ترین آن ها میتوان به پروتکل KNX ,و PLC زیمنس اشاره کرد.

اما هوشمند سازی بیسیم نیاز به زیرساخت خاصی ندارد و میتوان به راحتی این سیستم را اجرا کرد. نکته ای که هست در این نوع هوشمند سازی برند های متفاوت و زیادی فعالیت دارن که بهتره قبل از اجرا به خوبی در مورد برندها تحقیق کرد و از مجری های هوشمند سازی مشاورات دقیق گرفته شود. بروز اختلالات زیادی در اپلیکیشن ها و اجزا سیستم با یکدیگر باعث از بین رفتن اعتماد مصرف کننده ها به این نوع هشمند سازی میشود.

اما مشکل اصلی هوشمند سازی بیسیم نیست بلکه برند های متفرقه هستند که هیچ مبدا مشخصی ندارند. اگر با تحقیق و مشاوره درست یکی سیستم هوشممند بیسیم خوب را اجرا کنید متوجه خواهید شد که چقدر هم در هزینه ها صرفه جویی کرده اید و هم از سیستم لذت بخشی استفاده میکنید. برند های هوشمند سازی بیسیم پروتکل های مختلفی دارند سعی کنید حدامکان سمت پروتکل های وای فای نرید و از پروتکل های بهتری مانند Zigbee و Zwave استفاده کنید.

در پروتکل های مثل وای فای اجزا مختلف سیستم مستقیم به مودم متصل میشوند و بعد از داخل اپلیکیشن برنامه میگیرند.اما در پروتکل هایی مانند Zigbee و Zwave اجزا ابتدا به یک هاب مرکزی هوشمند متصل میشوند و سناریو های مختلف را اجرا میکنند.سپس هاب مرکزی به مودم متصل شده تا از طریق اینترنت بتوان اپلیکیشن موبایل را کنترل کرد.

تفاوت سیستم بیسیم و سیمی

برای اجرا سیستم سیمی باید یک تابلو برق در ابعاد نسبتا بزرگ طراحی و اجرا بشه اما در سیستم بیسیم خبری از تابلو برق نیست و سیستم به صورت بیسیم به هاب مرکزی متصل میشوند.

هزینه های اجرا سیستم سیمی بسیار بالا تر از سیستم بیسیم میباشد

در سیستم سیمی پروژه باید در حال ساخت باشه تا زیرساخت ها فراهم بشه اما در سیستم بیسیم نیاز به هیچ زیرساختی ندارید و تنها در یک روز این سیستم نصب و اجرا خواهد شد.

چه پروژه هایی را سیمی هوشمند کنیدم

بهتره پروژه های ویلایی که نیاز به هوشمند سازی استخر و زیرساخت های تاسیساتی دارند به صورت سیمی هوشمند کرد تا بتوان بهترین نتیجه هوشمند سازی را گرفت. اما پروژه ویلایی بدون استخر و یا اپارتمان ها رو میشه با سیستم بیسیم هم بهترین نتیجه را گرفت و از هزینه ها هم صرفه جویی کرد.

بهترین برند های هوشمند سازی بیسیم

از برترین برند های بیسیم میتوان به برند بی نظری مثل orvibo و geeklinke اشاره کرد. البته برند های خوب دیگه ای هم هستن اما تیم ما با این برندها نتیجه مطلوبی گرفته است.

 

 

برند اورویبو از با سابقه ترین برند های بازار که بر پایه پروتکل zigbee کار میکند که به خوبی هم جواب داده. البته اینجا یک نکته وجود دارد که کلید های روشمایی این برند نیاز به قوطی های تو کار 7*7 داره که کمی از قوطی های استاندارد بزرگ تر هستند ان هم به دلیل داشتن رله های بزرگ تر هستش.اورویبو طی سال های فعالیتش توانسته جوایز جهانی زیادی را در صنعت هوشمند سازی برای طراحی و تولید دریافت کند و برنده شناخته شده در جهان میباشد.

 

 

برند geeklinke از دیگر برند های بازار هست که برای اجرا نیازی به قوطی های 7*7 نداره و درهمان قوطی های معمولی قابلیت نصب داره.رله های کوچک تر اما قدرتمند و همینطور اپلیکیشن پر کاربرد این برند نظره مصرف کننده هارا به خود جلب کرده است. این نوع هوشمند سازی را میتوان در خانه های ساخته شده و حتی قدیمی اجرا و پیاده سازی کرد.

جمع بندی

سعی کردیم در این مطلب به زبان ساده برند ها و روش های هوشمند سازی و تفاوت هارا برای شما عزیزان ارائه کنیم تا بتوانید بهترین تصمیم برای پروژه هاتون داشته باشید.اگر نیاز به مشاوره بیشتر یا ارائه پروژه داشتید میتوانید از طریق راه های ارتباطی موجود در سایت با ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *